Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Радина Кърджилова: Не съм "крепостен селянин"

отпечатай новината

26.11.2012 11:00 | Видян 5913 пъти

Радина Кърджилова: Не съм

Актрисата Радина Кърджилова най-после коментира скандала около договора й с bTV, който (според нейни колеги) ограничава свободата й на изява в други медии. “В този случай мога да кажа, че стана недоразумение, защото в много случаи, тъй като съм актьор, винаги съм недоразбрала. Не се чувствам “крепостен селянин”.

Тъй като аз съм лице на bTV, не съм длъжна, а по-скоро съм благодарна на тази медия, защото тя ми помогна да нося достойно името си и да работя по възможно най-достойния начин професията, с която живея. Това е поредното недоразумение. Въпреки това смятам, че актьорската професия е свободна и е професия, която е сама, в много случаи самотна и актьорът сам трябва да защитава себе си. Телевизията те прави бързо популярен и в положителната, и в отрицателната посока. Договорът с bTV не ме притеснява. Просто аз съм работохолик човек и искам да продължим заедно да имаме проекти”, каза Радина.

Тя сподели, че след “Съклен дом” е станала по-дисциплинирана и по-организирана. “Ставам сутрин рано, към 7, разхождам Аксел и после отивам на репетиции”, разказа пред bTV младата актриса.

“Репетирам “Декамерон” в Театъра на армията под режисурата на Нина Добрева. Сценичната треска още си я имам. Треперене, сърцебиене, ей такива неща. Но когато “вляза” в представлението, тя изчезва в един момент”, каза Радина и допълни, че няма особени ритуали преди спектакъл.

“Самонадъхвам се. Това е”, каза Радина и подчерта, че има късмета да работи с изключителен екип, който много я мотивира.

Тя разказа, че приятелят й Деян Донков я посъветвал: “Раденце, преди да излезеш на сцената, когато правиш някаква роля, стой 3-4 минути и се гледай в огледалото”. Опитах се веднъж-два пъти и мога да ви кажа, че по-страшно нещо от това няма.

В един момент започваш да се плашиш от самия себе си. Има нещо налудничаво в това, даже страшно”, каза Радина Кърджилова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !