Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Плеймейтката Златка: Багата постъпи супер глупаво като отказа да вечеря с мен

отпечатай новината

16.11.2012 11:30 | Видян 2656 пъти

Плеймейтката Златка: Багата постъпи супер глупаво като отказа да вечеря с мен

"Къци Вапцаров е прозаичен и елементарен човек. Той играе роли". Това каза по Нова телевизия плеймейтката Златка Димитрова и отрече, че зрителите не са я подкрепили на вота за оставане в Къщата заради отношението и към нисичкия "Мистър Невада", пише Блиц.

Златка Димитрова и навън не си сложи катинар на устата и оплю Къци Вапцаров, както го правеше и в Къщата."Той е прозаичен човек, играе роли. Той е елементарен...", категорична бе плейметката. Според нея шоуменът е дразнел всички съквартиранти със своята дребнавост, мрънкане и щуротии, които не отиват на голям човек. Тя нито за секунда не съжали за отношението си към Къци, което не смята, че е било крайно.

Златка обясни и отношението си към Багата. Тя призна, че не може човек да не изпитва чувства към някой, с който е живял две години под един покрив. Но бе категорична, че има човек до себе си и нещата със самбо-боеца са приключили. В къщата е изпълнявала мисии, но не е скрила чувствата си към Благой, пише още Блиц.

"Бях самата себе си ....", откровена бе Златка . Като некавалерски жест бе определен от нея отказа на Багата да вечеря с плейметката. "Супер глупав жест....", отсече плеймейтката.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !