Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Тризначките: Кой е по-коментиран – ние или премиерът?

отпечатай новината

26.10.2012 10:00 | Видян 2666 пъти

Тризначките: Кой е по-коментиран – ние или премиерът?

Едва влезлите в Къщата на “ВИП Брадър” тризначки Вяра, Надежда и Любов почнаха да се грижат за рейтинга и доброто си име. Според тях, “шопите” ги коментирали непрекъснато, а после се правили, че не ги познават. Те дори си зададоха фундаменталния въпрос “Кой е по-коментиран – ние или Бойко Борисов?”. И си отговориха – на моменти те били по-известни от премиера. После започнаха съревнование със Златка кой кого помни по-малко. Надежда почна да се обяснява колко отдавна е била последната й среща със Златка. След като й припомни събитието, Златка каза: “Амнезия, защото толкоз мозък имаш”. Надежда пък промърмори на сестрите си, че нямало да й пада на нивото.

Още на следващата сутрин, обаче, на трите благоевградчанки им се наложи да помолят за услугите на Златка. Повече от час те обикаляха кухнята, молейки някой да им приготви кафе. Оказа се, че пред кафе машината трите са като индианец пред компютър. Само Златка можеше да борави със сложната техника и те трябваше да й се подмажат, за да им свърши работа.

В изповедалнята по-късно плеймейтката смени мнението на другия полюс. След като поговорила и с трите, решила, че те не са квачки, за каквито ги мислят всички. “Намирам ги за много готини момичета”.

Подразнила се само от поведението на Надежда, която на светско събитие й опънала нервите. Когато била на една маса с фолкпевицата Мария, при тях се домъкнала Надежда и я помолила да прати много поздрави на Миро. Жененият любовник на Златка вече й бил споделил, че оправил Надежда 1-2 вечери. Плеймейтката просто се ядосала на детинското поведение на тризначката, която искала чисто и просто да я издразни.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !