Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Спал ли е Багата с тризначките?

отпечатай новината

25.10.2012 14:15 | Видян 5486 пъти | Гласували 1

Спал ли е Багата с тризначките?

Появата на тризначките Вяра, Надежда и Любов във "ВИП Брадър" предизвика най-различни чувства у съквартирантите, но на един от тях тя със сигурност подейства в сексуален аспект.

След като нахлу като с торнадо в Къщата, "Светата троица" от Благоевград обърна всичко наопаки. Случи се дори невероятното, след като най-апатичният съквартирант Багата , се активизира и прояви отявлен мъжки интерес към засуканите девойки, пише Всеки ден.

Самбистът втрещи останалите звезди в Къщата, тъй като след цял месец бездействие за една вечер изхаби повече енергия, отколкото за изминалите 30 дни, взети заедно. Усилията на Багата бяха насочени към флирт с новите съквартирантки, и по-специално към червенокосата тризначка, която дори по име още не може да бъде различена от другите.

Багата влезе в опасна близост с устатата госпожица, след като изведнъж препречи пътя ѝ към спалнята, за да не може да влезе в помещението. Докато се опитваше да избяга от клопката на спортиста, тризначката отърка формите си в тялото му, което беше целта на самия него.

Благой не успя да скрие задоволството си и макар че носеше тъмни очила, блажената усмивка, която се появи на лицето му, издаде колко добре се чувства от физическия допир с новата си съквартиранта. Малко по-късно той се опита да установи контакт и с другите ѝ две сестри, но не беше толкова упорит в свалките с тях.

Нагонът на Багата към тризначките веднага събуди съмнения у зрителите, че той си е имал вземане-даване с тях още преди да се озоват заедно в Къщата. Според запознати преди време Благой излизал с една от тризначките, но дори и той не знаел дали с Вяра, Надежда или Любов. Историята била отдавна, но с влизането си девойките събудили спомените на спортиста и той отново решил да се пробва с някоя, информира още Всеки ден.

Поведението на Багата обаче довърши тотално бившата му любима Златка. Освен че е баджаначка с Надежда по линия на настоящето си гадже Миро, плеймейтката знаела, че "троицата" е имала работа и със самбиста, който е голямата ѝ любов. Тези факти едва не докараха Златка до втори нервен срив в Къщата, но ситуацията беше овладяна след намесата на Мариана и Никол, които успокоиха силиконката от Бургас.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !