Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Златка запали Багата

отпечатай новината

21.09.2012 10:45 | Видян 5344 пъти | Гласували 1

Златка запали Багата

Първите еротични искри, прехвръкнали в Къщата на "ВИП Брадър" са вече факт. Оказа се, че поговорката "Старата любов ръжда не хваща" важи в пълна сила за звездните съквартиранти и най-вече  за двама от тях - Благой Иванов - Багата и Черната Златка .

Живеещият втори живот самбист засега категорично се очертава като един от най-тихите и мълчаливи участници в шоуто. Силиконовата плеймейтка обаче успя да размекне душата на здравеняка, провокирайки го до там да не може да овладее мъжкия си нагон.

Цялото действие се разигра миналата вечер, а всичко започна с непринуден разговор в спалнята. Свидетелка на случващото се между Багата и Златка стана най-вярната дружка на моделката - Бони, която обаче се направи, че не забелязва нищо.

Във въпросната вечер плеймейтката беше решила да разчупи атмосферата за бившия си любим и започна да се закача, обяснявайки уж на Бони какво има на пижамата си.

"Виж, Бонке, тука пише флирт", изчурулика Златка , показвайки надписите на спалното си долнище. Разговорът веднага тръгна в посока свалки, закачки и флирт, а след като видя, че самбистът започва да се изчервява, смуглата красавица възкликна:

"Еее, Бага , спри да се спичаш бе, човек! Споко, няма да те тормозя, никакви любовни истории, никакви връзки!".

Докато слушаше заливащата се от смях Златка , сякаш с несъзнателното движение на Багата пусна дясната си ръка под чаршафа, точно там, където е мъжкото му достойнство, но без да откъсва погледа си от Златка . Вместо да се засрами или притесни,  тя продължи да се кикоти пред очите на бившия си любим. Моделката хич не се впечатли от видяното и сякаш остана доволна, че е постигнала целта си да развесели самбиста.

Какво точно обаче е правил Багата под завивката и докъде е стигнал, не успяха да видят дори камерите на "ВИП Брадър".

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !