Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Русата Златка носи черно проклятие

отпечатай новината

14.09.2012 16:45 | Видян 8229 пъти

Русата Златка носи черно проклятие

Ако му е мил животът, гангстер №1 на Плевен Камен Балбузанов – Куката по най-бързия начин трябва да се отърве от любовницата си Златка Райкова . Плеймейтката от Пазарджик се затвърди като фатална жена, чиито мъже са преследвани от жестоки нещастия и много често от куршуми.

Първият, опарил се от скандалната блондинка, е съгражданинът й Васил Телбизов, сочен преди години затопсводник. Разбойникът бе уличен в препирането на 10 милиона евро от търговия с над 200 проститутки, продавали телата си из френската Ривиера.

В съдебния процес срещу Телбизов, известен в ъндърграунда с прозвището Черногореца, бе намесена и бившата му любовница Русата Златка .

Пред Темида тя се опита да му изгради алиби, след като през 2006 г. сутеньорът бе задържан в столично заведение със 17 хил. евро джобни пари.

Обвинението разобличи Телбизов, че сумата е поредната вноска от приходите на труженичките му в Марсилия, но Златка излезе в негова защита като обяви, че лично му е дала еврото за да й докара автомобил от чужбина.

Номерът й обаче не мина и в крайна сметка Черногореца търка наровете в зандана, след като преди две години съдът в Марсилия доказа, че се занимава с трафик на жени и бе осъден на 8 години.

Пазарджишката дива обърка и житието на сочения за дясна ръка на наркобоса Стефан Бонев – Сако: Павел. Заради прелъстителката биячът от Враца, явяващ се тартор на наказателните отряди, всяващи шок и ужас в пласьорите,заряза бременната си съпруга, а за капак началникът му го натири.

Кокаиновият крал се вбесил, задето Павел позволил отношенията им да бъдат осветени от медиите покрай секса му с плеймейтката. Според клюката под Околчица точно развалената дружба между Бонев и довереника му довела до рязък спад на доходите му, накарали здравеняка да прекрати връзката си със Златка и да се върне при жена си Емилия, която е от заможно семейство с проспериращ бизнес.

Най-пресният пример, че през което легло мине Райкова, оставя след себе си пепел, е трагедията с Благой Иванов. Багата, който спеше с мъжемелачката в продължение на година, премина непокътнат през куп сбивания из баровете и на ринга до тази в края на февруари, когато бе наръган с нож в сърцето от люлинския дилър на дрога Даниел Дъмпела.

Световният шампион от първенството в Санкт Петербург имаше неблагоразумието да се влюби в Златка непосредствено след участието й в телевизионното риалити „Островът на изкушение той. Макар, че Багата беше с единия крак на оня свят доста след връзката си с Райкова, фактът, че е поредният й мъж, сполетян от нещастие, е неоспорим.

И Камен Балбузанов, гангстера, от когото трепери цял Плевен, не бе подминат от проклятието на Златка . В края на март бандитът бе арестуван на Дунав мост с крадено оръжие в джипа й. Три месеца по-късно отново го задържаха при акция на ГДБОП срещу четирима души, участвали в организирана престъпна група за разпространение на наркотици под опеката на Христофорос Аманатидис – Таки, този път в леглото на плеймейтката .

източник: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !