Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Рачков и Мария натириха децата си

отпечатай новината

14.09.2012 12:45 | Видян 4397 пъти

Рачков и Мария натириха децата си

За Мария Игнатова мъжете се надпреварват още от детската градина. Толкова й било писнало момчетата да се опитват да я впечатлят, че за да ги отблъсне, спряла да ходи с рокли и панделки в училище.

Водещата на "Господари на ефира" учи до 8 клас в София с профил английски език, а средно образование завършва в Канзас сити. Оттам записва висше училище в Холандия, откъдето получава диплома за моден мениджмънт. В Холандия започва обещаващата й кариера на модел, но преживяване от личен характер я депресира и принуждава да се върне.

До днес тя няма сили да разкаже личната си драма от този период. Тя има разтрогнат брак и дете с плейбоя Петко Димитров, а пред очите на цяла България е връзката й с един от най-смешните актьори Димитър Рачков .

"Този лек идиотизъм, който проявявам пред камерата, го правя и цял живот", смее се Мария . Тя и Рачков гледат заедно децата си от предишните бракове и все още не са стигнали до времето, когато да пропищят: "Ауу, моето и твоето бият нашето!".

Двамата нито имат време, нито са готови за още едно дете. С предишните си деца се виждат периодически, но не живеят с тях.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !