Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ето ги първите във ВИП Брадър

отпечатай новината

12.09.2012 16:00 | Видян 5203 пъти | Гласували 1

Ето ги първите във ВИП Брадър

Общо 17 души ще участват в новия сезон на ВИП Брадър, като в бройката се включва и Памела Андерсън, стана ясно на пресконференция днес.

Засега се знае, че в Къщата в Нови хан ще са Фънки, Орлин Павлов, Мариана Попова, Люси Дяковска,  Багата, Черната Златка, Ирен Кривошиева, синът й Владо, Елена Йончева, Галена, Юлиян Константинов, Иван Ласкин, Маша Илиева, Любо Ганев, Кристина Патрашкова, Соня Колтуклиева, Юлиана Дончева, Деси Зидарова.

Сред евентуалните съквартиранти се завъртяха имената на Башар Рахал, победителят от “Сървайвър” Николай Мартинов и Николета Лозанова, която ще умува до последно

Юлиян Константинов ще разкаже подробности около сблъсъка си водещия от БНТ Кирил Христов, а Мариана Попова – за връзката си с Георги Първанов.

Те ще влязат в Къщата на два пъти – в неделя (16 септември) и понеделник (17 септември). Предаванията започват от 20.00 часа, като през първите две седмици ще е всеки ден, а след това – само в делнични дни. Живите предавания за номинации и елиминации ще са в понеделник и неделя, като ще има и извънредни лайфове. Те ще се водят от боядисания Ники Кънчев. През останалите дни ще има епизоди с водеща актрисата Александра Сърчаджиева.

Памела няма да подлежи нито на номинации за изгонване, нито на елиминации. Тя ще бъде с различен статут от останалите звезди в Къщата. Ще влезе в началото и ще вземе участие в няколко мисии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !