Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Търсят на пожар още 9 души за "ВИП Брадър"

отпечатай новината

12.09.2012 10:30 | Видян 3293 пъти

 Търсят на пожар още 9 души за

Въпреки грандиозните суми, които се предлагат, продуцентът продължава да търпи откази, пише в. ШОУ.

Последно на Тупарев са отказали певиците Рут Колева и Миленита. Отказала е дори Елен Колева, на която била предложена баснословна сума, за да се изгаврят с нея в ефир. Говори се, че на актрисата били предложени приблизително 100 000 лева.

Фитнес инструкторът на родния хайлайф Лазар Ангелов също не се навил да участва. Широкоплещестият мъжага е казал окончателно "не" на Нико Тупарев и сие малко преди отминалите почивни дни.

Ангелов привлякъл вниманието на продуцентите с популярността си във ВИП средите. Той се грижи за перфектното телосложение както на редица популярни българи, така и на някои от подвизаващите се у нас чуждестранни звезди, сред които и ледената кралица Асдис Ран.

Самата Асдис пък все още се колебае за влизането си в къщата. От Нова тв обаче твърдят, че тя просто продължава да кокетира с цел да си вдигне хонорара по примера на Мариана Попова.
Памела Андерсън пък е смъкнала поне 200 000 долара от Нова тв, и то само за три дни живот в къщата в Нови хан.

Сред сигурните лица, които ще видим в новия сезон на Големия брат, засега са Николета Лозанова и Ванко 1, Черната Златка и бившата й изгора Багата, фризьорката манекенка Деси Зидарова, извънбрачния син на Стефан Данаилов - Владимир, и майка му - Ирен Кривошиева. През този сезон ВИП-овете ще влизат за по две седмици. Очаква се сред тях да се появи и Маги Халваджиян, ако успее да намери толкова свободно време в програмата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !