Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Валери Божинов: Искам да бъда обожаван

отпечатай новината

08.04.2009 17:15 | Видян 12125 пъти

Валери Божинов: Искам да бъда обожаван

Нападателят на националния отбор по футбол - Валери Божинов, изгря на корицата на клубното списание на английския Манчестър Сити, пише 7 дни спорт. Валери, който има солиден опит пред фотообектива, коментира шансовете на тима си в турнира за Купата на УЕФА под заглавие "Искам да бъда обожаван".

"Щом шотландският Рейнджърс успя да стигне до финал миналата година, ние със сигурност го можем. Без да го казвам с неуважение, но те са среден отбор. Трябва да вярваме, че можем да го направим, да се опитаме да дадем най-доброто и да видим къде ще стигнем", заяви Божинов.

Турнирът за Купата на УЕФА се провежда за последен път в настоящия формат. От следващата година надпреварата ще се казва УЕФА Европейска лига и в нея ще участват 48 отбора.

Нападателят разказа и историята на своята контузия. "Мениджърът ми каза, че започвам срещу Астън Вила и отидох да загрявам пред феновете на Сити, когато чух силен шум от изпукване. Погледнах назад да видя, дали някой не е хвърлил нещо по мен, но там нямаше никого. Тогава паднах и разбрах, че шумът идва от моя крак."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !