Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Алисия готова да смени Валери

отпечатай новината

10.02.2009 13:00 | Видян 20173 пъти | Гласували 1

Алисия готова да смени Валери

Фолкзвездата Алисия ще отпразнува по нетрадиционен начин рождения ден на любимия си Валери Божинов. На 15 февруари, когато нападателят на Манчестър Сити ще навърши 23 години, тя е специален гост на новото предаване по Фен ТВ – „Нарисувай се...”.

Зрителите ще видят нейните любими пет песни, които са оставили по-особен отпечатък в живота й. Първата – „Верен фен” е специален поздрав за Валери, но певицата признава, че парчето, което най-добре охарактеризира любимия й е „Най-вървежен”.

Най-шокиращото признание на Алисия обаче е, че на този свят харесва двама мъже и ако Валери не слуша ще го смени. С кого – певицата ще разкрие за първи път пред аудиторията на Фен ТВ.

На 15 февруари Алисия и Валери-младши ще поздравят рожденика от далечен Дубай. Двамата ще бъдат там на почивка, докато Валери Божинов тренира усърдно за завръщането си в титулярния състав на „гражданите” в английската висша лига.

В „Нарисувай се...” фолкзвездата разказва още и за чувствата и настроенията, когато за първи път с Валери са посетили Манчестър.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !