Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефка Костадинова отмаря на яхта за 10 милиона в Гърция

отпечатай новината

02.08.2019 14:53 | Видян 1996 пъти

Стефка Костадинова отмаря на яхта за 10 милиона в Гърция

Стефка Костадинова си подари изключителна почивка в Гърция. Олимпийската шампионка и световна рекордьорка се радва на слънчевото време и морските вълни заедно със съпруга си Николай Попвасилев, видя HotArena.

Двойката избра остров Миконос за ваканцията си. Островът е любимо място на световни звезди като Кристиано Роналдо, Нина Добрев, Ерос Рамацоти, Кейт Мос и други.

Фактът, че двамата почиват на толкова луксозен остров явно не им е достатъчен. Съпрузите са наели и яхта, за да кръстосват морето.

Снимки от плаванията им показват, че шефката на БОК и строителния предприемач определено си падат по сладкия живот и имат афинитет към скъпото.

А морската перла, с която порят тюркоазните води, е оценявана от специалисти на 10 милиона евро, пише „Ретро”.

Тя разполага с палуба, способна да побере гостите на цяла сватба, обзаведена е с разкошни кресла, маси и други екстри. За съжаление обаче почивката на Костадинова бе помрачена от фалшива новина.

Слух гласеше, че тя е приета по спешност в болница и е оперирана. Световната шампионка дори не подозирала какви тревоги преживяват близките и приятелите й. Много от тях й изпратили подкрепящи и окуражаващи съобщения, което силно я озадачило.

Най-много се притеснила обаче от обаждането на майка си, която я помолила да не я лъже, че е в почивка в Гърция, а да каже от какво са я оперирали.

Костадинова не смятала да опровергава лъжата, за да не я раздухва още повече. Станало й обаче крайно неприятно, че са притеснили майка й, която вече е на достолепна възраст.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !