Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Огромен успех на Българския бал в Лондон

отпечатай новината

16.10.2018 14:13 | Видян 2351 пъти

Огромен успех на Българския бал в Лондон

Адмирал- лорд Уест ъф Спидхед бе почетен патрон и гост на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон. Той отправи благодарствено послание към гостите а в края на вечерта предложи на търг чай за четирима в британския Парламент House of Lords.

Четирима имат оказаната чест да пият чай в Парламента, сред които и организаторът на бала лорд Евгени Минчев. Адмирал Уест е една от най-влиятелните фигури във Великобритания, отговарял е за сигурността на страната, бил е началник на военоморския флот в правителството на министър председателя Гордън Браун. Балът започна със силно патриотично начало, след рецитацията на  Аз съм българче, което вдигна на крака близо 250-те присъстващи.

Песните на Дон Уилсън и Есил Дюран вдигнаха гостите на крака а хита на Дюран Леле, Яно предизвика пъстроцветно интернационално хоро. Почетната дама на вечерта и председател на организационния Комитет Елена Кристиано връчи наградите Friend of Bulgaria, които отидоха съответно при бизнесдамите Кармел Грийнууд, Александра Сайкс и стилиста Артур фон Чехович. седяха авторът на валутния борд на Хонг Конг Джон Грийнууд- носител на Ордена на Британската Империя и доскорошният президент на Кралската бижутерийна компания Garrard Ерик Диърдорф .

След официалните речи на висши военни и ангажирани с дейностите на Британския Кралски Легион, на гостите бе предложена благотворителна томбола с награди и предмети от големи британски компании. Сред тях бижута на Батлър и Уилсън, папийонки на Търнбул и Ейсър, чек за процедури в салона на Хиро Мийоши в хотел Риц, продукти на Christian of Roma, парфюми и други. Следващото голямо събитие на лорд Минчев са наградите Fashion idol в София на 1ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !