На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Лорд Евгени Минчев раздаде наградите Бизнесдама на годината

отпечатай новината

11.12.2017 10:30 | Видян 2632 пъти

Лорд Евгени Минчев раздаде наградите Бизнесдама на годината

Министър Лиляна Павлова бе личен гост на организатора на Бизнесдама на годината и негов притежател лорд Евгени Минчев. При възможно най- висок протокол, церемонията премина стегнато и динамично, като в началото бяха вдигнати две наздравици.

Първата за рожденичката Лиляна Павлова и втората за астралния и близнак Деница Сидерова, съпруга на Волен Сидеров , която си тръгна с награда Жена-Вдъхновение. Почетни гости бяха нотариус Весела Ивчева, Мариана Печеян (почетен председател) и бизнесдамата Цветелина Маймарова , която председателства конкурса за 2017 година.

Наследничките на знаменитата Надка Караджова квартет Славеи откриха вечерта с Хубава си моя горо и Хей, поле широко, като в музикалната част бяха последвани от Есил Дюран, която пък получи статуетка за Певица на годината- нов конкурс на лорд Минчев, който ще направи опит да възроди благородните идеи на Златния Орфей.

Бизнесдама на годината стана Камелия Терзийска (Брейн сторм консулт), като това дойде естествено след пищното празнуване на 20 години от създаване на счетоводната и компания. Благотворителната томбола насърчи всички за изящен в полза на българския бал в Лондон.

Следващи в ранглистата на наградените бе Мария Дончева-мениджър в Christian of Roma , последвана от Мария Бонева, която получи отличието за собствена модна телевизия Code Fashion . Почетен диплом отиде и при Калина Широкова от Велико Търново (за цялостна дейност) а младата бизнесдама Анна Стефанова бе отличена за своя дебют. Оля Маркес де Карденас стана носител на приза за издател на медии а Поля Кинова- за собствена модна марка.

Нейната награда връчи Ивана Скендерова, облечена в рокля на Кинова, специално създадена за повода. Съпругата на Волен Сидеров Деница Сидерова бе наградена за Жена-Вдъхновение и заедно с останалите носителки на престижния приз обра овациите.

Красотата пристигна лично от Великобритания в името на мис Уелс, която връчи част от наградите за красота на Цветелина Маймарова Beauty Oscars . Мис България 2017 Тамара Георгиева асистира при връчването на част от луксозните призове и бе обект на много внимание и аплодисменти.

Следващото грандиозно събитие на лорд Минчев ще бъде традиционния Руски бал, който ще се проведе на 21 февруари в деня в който първият цар Романов е стъпил на трона в Русия.

Снимки можете да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !