Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Алисия покори YouTube със Старай се да си първи

отпечатай новината

12.03.2018 11:07 | Видян 2712 пъти

Алисия покори YouTube със Старай се да си първи

Фолк фурията една от "Най-горещите българки за 2018"
За по-малко от две седмици най-новият клип на певицата Алисия „Старай се да си първи“ стана истински хит и превзе класацията на YouTube „Набиращи популярност“ https://www.youtube.com/watch?v=N-Iaer8CLOw!  

Междувременно интернет класация определи фолк фурията и за една от "Най-горещите българки за 2018".

Към момента клипът към песента „Старай се да си първи“ продължава да заема челното първо място в нея, като за краткото време от официалното представяне на видеото, то е гледано почти 1,5 млн. пъти. В абсолютен синхрон с тези показатели са и коментарите към песента, в които феновете не пестят своите комплименти: „Уникална жена с ангелски глас, как да не ти е кеф да я слушаш“, „Кралицата мачка както винаги!

АЛИСИЯ Е ЕДНА!“, „Пак ще стане хит в дискотеките!“ са само част от отзивите за клипа, в който Алисия за пореден път показва талант и усет за стил.
Престижната класация показва най-интересните и желани проекти от всички слушатели и е абсолютен еталон за предпочитанията на всички потребители в плdтформата. „Старай се да си първи“ застана на чело в световната мрежа за видеосподеляне още в деня на своята премира, която беше на връх рождения ден на Алисия.  

Само за седмица проектът отбеляза 1 милион гледания и се наложи като абсолютен хит в нощните клубове, където певицата е сред най-предпочитаните гост изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !