Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Алисия скъса с Бирмата

отпечатай новината

02.03.2018 10:18 | Видян 3935 пъти

Алисия скъса с Бирмата

Фолкпевицата Алисия и милионерският наследник Георги Станоев, известен с прякора си Бирмата, вече не са двойка. Те не са заедно вече почти месец, след като изживяха бурна връзка с раздели и събирания.

Виновник за краха на отношенията им е Алисия, която не срещнала разбиране в плановете си за сватба с Бирмата.

Певицата, която днес има рожден ден и навършва 35 години, мечтае за семейство. Отказът на Станоев да се задоми накарал певицата да сложи финалната точка помежду им.

„Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка“, признава Алисия.

Певицата има три сериозни връзки, но от нито една не успя да сбъдне мечтата си и да се види като булка, Пише България днес. Тя има син от футболиста Валери Божинов.

Алисия имаше връзка и с вратаря на националния отбор Николай Михайлов, но и него не успя да го заведе до олтара. Той пък се завърна в постелята на плеймейтката Николета Лозанова. Георги Станоев е пък нейният трети неуспешен опит да чуе Менделсон.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !