Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Преслава си изпроси стола на Камелия в Гласът на България

отпечатай новината

06.12.2017 12:25 | Видян 2353 пъти

Преслава си изпроси стола на Камелия в Гласът на България

Кои ще са треньорите в предстоящия нов пети сезон на най-успешния музикален формат у нас „Гласът на България“? Спекулациите продължават с пълна сила, като една от най-тиражираните версии сочи, че Камелия едва ли ще запази мястото си в журито.

За горещия й стол има доста желаещи – след Глория, Преслава трепетно очаква да седне на стола на блондинката, писа „Шоу“. Според източници на изданието Преси лично се е свързала с продуцента на предаването и е предложила услугите си. Изказала колко ценен кадър би била за шоуто.

Тя вече беше член на журито във втория сезон на формата, а повторната й поява щяла да предизвика огромен интерес. Затова щял да допринесе и фактът, че упорито се мълви, че чака бебе от половината си Павел. Макар че не е потвърдила официално, заобленото й коремче я издава, както и редуцираните й участия през последните седмици.

Искала да седне на стола на „Гласът на България“ хем да остане в полезрението на аудиторията, докато износи чедото си, хем да не се преуморява на сцената в опушените нощни клубове.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !