Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Новият на Преслава преби неин фен

отпечатай новината

01.12.2017 14:37 | Видян 2590 пъти

Новият на Преслава преби неин фен

Феновете на чалгаджийката Преслава явно са обречени да ядат тупаници до живот. Певицата сменя половинките си, но като че ли ги избира със сходни нрави и в конкретни ситуации постъпват идентично.

Първичният инстинкт на ревнивия мъж не прощава! Пореден фен изяде пореден бой от гадже на пайнерката и по всичко личи, че тази тенденция няма да отшуми.

Читател на Хотарена е останал възмутен от грозните сцени, разиграли се на концерта по случай 16-годишнината на тв Планета, който се проведе в Пловдив в зала Колодрума преди няколко дни.

Информаторът издава, че гаджето на Преси се „изживява като неин слуга, който ѝ носеше багажа и не се отделяше от нея и за минута“. Независимо къде отивала изпълнителката – в гримьорната или да се разходи наоколо, Павката търчал след нея като предано кученце.

„Плевенският мачо явно се вживя и в ролята на мутра, защото нападна с ритници и юмруци нищо неподозиращия фен Веселин, който по това време си правеше селфи с друга чалга звезда – Теди Александрова. И това се случи пред очите на безучастната Преслава“, описва ситуацията източникът.

„Освен боят, фенът остана и без телефон, който беше изтръгнат от ръцете му. Веднага случката обиколи задкулисието, като най-изплашена беше Анелия. Явно Преслава има стара вражда с този фен, но не ѝ прави чест да използва такива мутренски похвати от близкото минало“, заключва свидетелят на грозната свада.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !