Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Роси Иванова с Милен Велчев

отпечатай новината

06.07.2008 09:00 | Видян 25634 пъти | Гласували 1

Роси Иванова с Милен Велчев

Последната светска клюка в София е, че опасният чар на бившата Мис България Роси Иванова е омагьосал финансовия екс-министър Милен Велчев. Двамата били забелязани да си правят компания неколкократно, твърдят очевидци. Известно е, че това не е първата миска, на която младият царски депутат е фен.
Потърсена от СЛАВА за коментар, Роси заяви “Милен Велчев дори не го познавам лично. Това е пълна измислица. Няма никаква логика. Пък и от къде накъде аз ще отсядам в хотел Добруджа в Албена? Не, че имам нещо против хотела, но...То може да се провери кой къде е спал, но има ли смисъл?. По време на престоя ми в Албена бях нон стоп с екипа, на главата ми бяха съвсем други мероприятия. Човекът си има жена и е тъпо да се твърдят такива глупости. Ако и 5 процента от нещата, които се пишат за мен отговаряха на истината щеше да е добре.”. 
И друг депутат от НДСВ напоследък е коментиран в обществото. Стоялият досега в сянка шеф на царската група в Народното събрание Пламен Моллов вероятно става все по-близък до бизнесдамата Поли Карастоянова. Наблюдателни клюкари говорят, че били направо неразделни.
София раздува и още една мълва: познатата от модния подиум и сериала Хотел България по Нова телевизия красавица Деси Зидарова се била разделила със съпруга си Веско, който държи няколко столични заведения, между които и дискотека Ескейп. Дали причината между бизнесмена, известен с изключително лъскавия си автопарк, и манекенката да е станало късо, не се крие в нейна закачка със сина на виден предприемач? Или пък заигравка на джентълмена с приятелка на Деси е била ябълката на раздора. Версиите са много и се разпространяват в зависимост отношението към някоя от страните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !