Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Футболен бос дава 10 бона да му свири фолк птичка

отпечатай новината

12.04.2011 11:20 | Видян 12902 пъти

Футболен бос дава 10 бона да му свири фолк птичка

Футболен бос е направил доста неприлично предложение на една от най-желаните жени в поп-фолка. Баровецът изпратил писмо на шармантната Емануела, в което поискал двамата да се усамотят за 2 дни в затънтената провинция, където да правят креватен маратон. Твърди се, че богатият чичка, кой бил над 50 години, щял да плати 10 000 лева на красавицата, чиито сини очи карат всички мъже да преглъщат страстно.

Емануела остана доста шокирана от офертата. Тя ни разкри за предложението, но не спомена точно за кой футболен шеф става въпрос. Доколкото разбрахме, мъжът е в управата на елитен клуб от провинцията. Нищо повече не знаем.

Емануела обаче не е проститутка, за да изпълнява такива желания, а освен това си има сериозен приятел”, споделиха от обкръжението на хубавицата.

Впрочем, Еменуела е една от най-вървежните певачки във футболните среди. 27-годишната брюнетка от София, която има 11-годишен син от бившия си съпруг, е имала афери с легендата на Левски Георги Иванонв-Гонзо, както и с националите Благой Георгиев, Валери Божинов и Николай Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !