Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Тони Стораро с нова песен „Така ме запомни”

отпечатай новината

25.11.2010 17:20 | Видян 5778 пъти

Тони Стораро с нова песен „Така ме запомни”

Тони Стораро презентира новата си песен  „Така ме запомни”, в която участват музиканти от три страни, както и големият му син – Фики. От вчера се появи и тийзър към предстоящия видеоклип, който ще се завърти до броени дни в ефира на Фен ТВ.

 „Така ме запомни” е поредният балкански проект в репертоара на Човека-глас. Автор на музиката е популярният гръцки композитор Кирякос Пападопулос, текстът е дело на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Даниел  Ганев. Щрайх партията е изсвирена от един от най-популярните турски струнни оркестри, а записът, смесването и мастеринга са осъществени в България в студиото на  тонрежисьора Теодор Ташев.

Най-интересното е, че част от бекинг вокалите са изпети от големия син на топартиста на Diapason Records – Фики. Младежът уверено върви по стъпките на звездния си баща  и тази година бе приет с пълно отличие в Националното музикално училище – специалност Поп и джаз пеене. Това е първият проект на Тони Стораро,  в който Фики взима участие, но със сигурност няма да е последният.

Хитовият изпълнител не крие пристрастията си към песента „Така ме запомни”. „Признавам си, че тя е една от любимите ми.”, каза Големия Тони. „А фактът, че участваха музиканти от три различни държави, допринася още повече за интересното звучене. Много съм щастлив, че синът ми също се включи в парчето. Дано и публиката хареса и оцени това, което сме направили.”, сподели още той.

Видеото към новата песен „Така ме запомни” е режисирано от Люси Иларионов и ще се появи в ефира на Фен ТВ до броени дни. Тони Стораро обещава и още изненади около парчето. „Ще зарадвам публиката с нещо, което не съм правил досега. Но няма да издавам повече, за да бъде интересно, когато му дойде времето.”, лаконичен е гласовитият изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !