шопинг

Вести

Фешън дейс надува цените двойно

Фешън дейс надува цените двойно

Популярният онлайн магазин „Фешън дейс" започна да мами клиентите си с отстъпки, алармират читатели на „Всеки ден".
 
Аутлетът, ситуиран в интернет пространството, набра популярност, предлагайки маркови стоки с големи намаления.
 
До скоро клиентите бяха доволни, защото купуваха на по-ниски цени качествени продукти. Но както правят повечето търговци у нас, щом наберат клиентела, сайтът започнал да реже от далаверата на потребителите.
 
„Преди правеха истински отстъпки от 70 % процента. Сега цените им са като намаленията в магазините с до 50 на сто по-малко. Най-възмутителното е, че пишат, че дават най-големите отстъпки, а други сайтове продават същите неща двойно по-евтино", обяснява излъгана клиентка на „Фешън дейс".
 
В четвъртък вечер столичанката Мира Ганчева влязла в сайта и си харесала чанта от марката „Рената Корси". Цената й била 224 лв., намалена от 486 лв. и това й се видяло изгодно. На следващия ден побързала да се похвали на колежките си, но радостта й била посечена.
 
„Моята приятелка ми каза, че си е купила същата чанта снощи, но с 80 лева по-евтино от клубът за пазаруване с отстъпки „Сикрет зоун". Там цената й била само 143 лв. И аз съм клиентка на „Сикрен зоун", но точно тази вечер не погледнах какво има в сайта и сега съжалявам горчиво, защото там отстъпката е била истинска.
 
Чувствам се измамена и искам хората да знаят, че „Фешън дейс" продават на двойни цени", обяснява Мира Ганчева. Повечето от чантите там били с 80 до 120 лв. по-скъпи отколкото абсолютно същите, предлагани от конкурентите им от SecretZone.bg. Тя веднага е отказала поръчката и си купила марковата чанта от доста по-изгодната оферта на „Сикрет зон". Бясна е обаче, че интернет магазинът си позволява да мами с отстъпки.
 
„Да, и друг път ни се е случвало. Вече имаме поне 7-8 случая да предлагаме едни и същи стоки и при нас цените да са с между 25 и 40% по-ниски. Не знам как ценообразуват колегите, но при нас винаги е по-евтино", коментира Деница Илиева от централата на „Сикрет Зоун".

Няма коментари към този материал !