профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

отпечатай новината

Новини

Лора Крумова легна под ножа

Неотдавна Лора Крумова се изправила пред сериозен...

Лора Крумова се парализира

Водещата на Комбина Лора Крумова никога няма да забрави...

Лора Крумова и Галя Щърбева представиха професията журналист

Над 500 младежи от седем български града преминаха...

Лора Крумова: Бях мъж, когато се запознах със Сотир!

Различна от времето, когато започва телевизионната си...

Лора Крумова се облекчава в химическо WC

Лора Крумова е сред запалените къмпингари. И тази година...

Лора Крумова се пече с дрехите

Лора Крумова си дава сметка колко е напълняла и не смее...

Лора Крумова заряза Галя Щърбева

Двойката водещи на „Комбина” – Галя...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !