профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

отпечатай новината

Новини

Лора Крумова се парализира

Водещата на Комбина Лора Крумова никога няма да забрави...

Лора Крумова и Галя Щърбева представиха професията журналист

Над 500 младежи от седем български града преминаха...

Лора Крумова: Бях мъж, когато се запознах със Сотир!

Различна от времето, когато започва телевизионната си...

Лора Крумова се облекчава в химическо WC

Лора Крумова е сред запалените къмпингари. И тази година...

Лора Крумова се пече с дрехите

Лора Крумова си дава сметка колко е напълняла и не смее...

Лора Крумова заряза Галя Щърбева

Двойката водещи на „Комбина” – Галя...

Лора дебелее от болест, не от лакомия

Лора Крумова реши да се откаже от диетите. Журналистката...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

07
CharlesFlino 14.09.2017 20:39ч.

tadalafil propecia merck buy stromectol zithromax

06
Mikedob 13.09.2017 06:22ч.

online loans

05
Michaelsaipt 25.08.2017 12:36ч.

wh0cd188053 retin-a micro

04
Michaelsaipt 19.06.2017 00:45ч.

wh0cd149042 continued sildenafil vibramycin 100mg buy lipitor bupropion click this link price of cymbalta 60 mg elavil 10 mg

03
Красимира Василева 21.04.2013 09:39ч.

Лора, Браво! Поздравявам те за Найджъл Фарадж! Абсолютно си права този господин е срам за Англия!