профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

отпечатай новината

Новини

Лора Крумова: Няма да се омъжвам!

Галя Щърбева и Лора Крумова смениха името на предаването...

Лора Крумова със студио в мол

Нестандартно студио ще има Лора Крумова, която се завръща...

Лора Крумова пиe и кара

Лора Крумова не е света вода ненапита зад волана, хванаха...

Лора Крумова и Галя Щърбева правят ново предаване

Лора Крумова и Галя Щърбева ще бъдат автори и водещи на...

Лора Крумова избяга от Би Ти Ви

Лора Крумова избяга от Би Ти Ви. Oще докато била в...

Лора Крумова се разхубави

Тв водещата в майчинство Лора Крумов напоследък се е...

Лора Крумова отива в Нова

Близо след половин година преговори с Би Ти Ви за свое...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

03
Красимира Василева 21.04.2013 09:39ч.

Лора, Браво! Поздравявам те за Найджъл Фарадж! Абсолютно си права този господин е срам за Англия!

02
стоян 31.01.2012 13:27ч.

Лора е номер едно

01
стоян 31.01.2012 13:27ч.

Лора е номер едно