профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

отпечатай новината

Новини

Лора Крумова пак стана 100 кила

Водещата на „Комбина“ отново чукна 100 кила и...

Лора Крумова се взе за Адел

Водещата на "Комбина" Лора Крумова се мисли за...

Лора Крумова кара и говори по телефона

Журналистката Лора Крумова бе забелязана от репортер на...

Лора Крумова с яке за 300 лева

 Лора Крумова се обзаведе с чисто нова придобивка....

Лора Крумова и Галя Щърбева пилеят пари по скъпи почивки

Водещите демонстрират завидно висок стандарт на живот и...

Ани Салич на война с Лора Крумова

Ани Салич и Лора Крумова само привидно поддържат добри...

Лора Крумова се налива с вино и шофира джипа си

Скандалната журналистка Лора Крумова бе засечена от...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

03
Красимира Василева 21.04.2013 09:39ч.

Лора, Браво! Поздравявам те за Найджъл Фарадж! Абсолютно си права този господин е срам за Англия!

02
стоян 31.01.2012 13:27ч.

Лора е номер едно

01
стоян 31.01.2012 13:27ч.

Лора е номер едно