профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

отпечатай новината

Новини

Лора и Генка едва се спасили от пороя

Буря се разрази и в къмпинг "Градина", където...

Лора Крумова бяга от Би Ти Ви

Скрита лимонка е оказа и миловидната телевизионерка Лора...

Лора Крумова и Антон Хекимян във война

Люта битка между младата майка Лора Крумова и наследника...

Лора Крумова поема новините на btv

Новото ръководство на медията решило, че е време нови...

Лора Крумова се завръща

Феновете на Лора Крумова със сигурност ще са щастливи,...

Ето го бебето на Лора Крумова

Необичайно топлото за февруари време „излюпи"...

Лора Крумова се връща на екран

Журналистката Лора Крумова е изявила желание да се върне...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

03
Красимира Василева 21.04.2013 09:39ч.

Лора, Браво! Поздравявам те за Найджъл Фарадж! Абсолютно си права този господин е срам за Англия!

02
стоян 31.01.2012 13:27ч.

Лора е номер едно

01
стоян 31.01.2012 13:27ч.

Лора е номер едно