профили

Елена Йончева

Елена Йончева

Рождена дата: 27.05.1964
Пол: Жена

Елена Николова Йончева е българска журналистка на свободна практика, бивша служителка в БНР и БНТ.Елена Николова Йончева е родена на 27 май 1964 г. в град София, България. Дъщеря е на Лариса и Никола Йончеви. Има и брат Иван Йончев. Завършила е телевизионна журналистика в Москва с отличие. Известна е с репортажите си от най-горещите точки на света, между които и конфликтите в Косово, Алжир, Чечня, Израел, Афганистан, Ирак, Венецуела, Колумбия и др. Снимала е филм за българската база Свети Климент Охридски в Антарктида, за ромите в Лом, нейно откритие е футболистът от ПФК Левски (София) Мариян Огнянов и др.Работила е за петъчното предаване „Панорама“ на канал 1 на БНТ, била е водещ в БНТ - Канал 1 в програмата "Екип 4".От 1994 до 2009 година води съвместно съжителство с политика Сергей Станишев, с когото се познават още от студентските си години в Москва.

отпечатай новината

Новини

Елена Йончева осиновява момиченце

 Елена Йончева, която влиза в политиката с летящ...

Милионите на Йончева и грешният пиар

"Бяхме принудени да платим милиони за интервютата...

Елена Йончева ще съди Бойко Борисов

Елена Йончева ще съди бившия премиер Бойко Борисов за...

Елена Йончева не дава бебето на баби

 Журналистката Елена Йончева се оказа майка-орлица....

Елена Йончева иска второ дете на 52 години

Елена Йончева е готова за втори път да стане майка....

Елена Йончева с мега джип за 100 бона

Елена Йончева се фука със свръхлуксозно возило. Топ...

Елена Йончева вози сина си в брониран джип

Топжурналистката Елена Йончева вози бебето си Тео из...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

08
Michaelsaipt 07.07.2017 20:36ч.

wh0cd865033 ORDER CIALIS prednisone 10mg citalopram

07
Продвижение сайта 05.06.2017 08:44ч.

Продвижение сайтов в поисковиках вас интересует? Помогу! Что это даст? 1. Более одной тысячи открытых к индексации ссылок с форумов и сайтов на ваш сайт. 2. Улучшение доверия поисковиков. 3. Рост позиций в ПС по важным ключам. 4. Траст. 5. Рост ТИЦ. По окончании работы, я высылаю вам файл TXT, в котором предоставлены ссылки с ресурсов на ваш сайт. Отпишите плиз на почту ---> proxrum@mail.ru По стоимости договоримся!

06
Петкова 22.04.2017 14:37ч.

тъпо парче си елено,пообразовай се малко за урана,вземи една летва и бегай да прескачаш границата,изпадна от мотора на станишев изпадна от самолета на фърчилков сега ще паднеш и от коня на конярката г-жа лъжа нинова

05
Поздрави! 11.04.2017 09:13ч.

Искам да изкажа възхищението си от Елена Йончева - във възторг съм от смелостта й да отразява горещи събития, да нарича нещата с истинските им имена и самата тя да е истинска! Във възторг съм от нея! Дай боже повече такива журналисти и повече такива жени! Бих искала да се свържа с нея и да й предложа наистина гореща тема за репортаж, но не намирам неин телефон, скайп или каквато и да е форма за контакт. Ако някой има координати на Елена Йончева, моля да ги сподели!

04
Иванова 15.03.2017 19:08ч.

Браво,скъпа красива и смела Елена!Вярвам във Вас,надявам се ,че ,влизайки в парламента,ще се погрижите за интелигентните хора в България,защото те сега са лъгани,подигравани и мамени.Говоря за високообразовани специалисти -учители,които ,вместо да са уважавани,са или понижавани,или назначавани на непедагогически длъжности.Моля Ви,когато се правят законите в образованието,да се влезе във всяко училище и да се провери кой какво образование има,а какво е принуждаван да работи.Помогнете ,така помагате и на децата да са знаещи,можещи и грамотни.