профили

Тодор Славков

Тодор Славков

Пол: Мъж

Тодор Иванов Славков е на 38 години и е зодия телец. Роден е в гр. София. Син е на Иван Славков и внук на Тодор Живокв.Братът на депутатката Жени Живкова, наричан от народа Малък Тошко, е първата мишена на наследниците на дядо му във властта. Два дни след като Тодор Живков е изключен от БКП, на 18 декември 1989 г. срещу внука му е заведено едно от най-дълго проточилите се дела в историята на България. Девойка на име Мила Гешева обвинява Тодор Славков като един от извършителите на нейно групово изнасилване, станало година и половина по-рано. По съвместителство, таткото на жертвата е бил в органите на МВР. По онова време Тошко е в Швейцария, където е студент по икономика. За да не бъде буквално отвлечен от българските тайни служби, които пращат специален човек за целта, е приютен във вилата на приятел на баща си Иван Славков. Известно е, че като дългогодишен член на Международния олимпийски комитет, чиято щаб-квартира е край Женевското езеро, Батето има много приятели и добри познати в страната на банките.По-късно нашите полицаи се сдобиват с разрешение за ареста на Тодор и той лежи последователно 8 месеца в швейцарски и 13 месеца в български затвор.Излязъл на свобода и оправдан в съда, също като своя дядо от гениалната адвокатка Даниела Доковска, Тодор Славков се хваща с бизнес. Двамата с баща му даже напускат апартамента си в масивна кооперация до Спортната палата в София. Жилището, където през 70-те и 80-те години се организират най-вихрените и най-тузарскитекупони в България с участието на политически и шоузвезди, е с площ от 373 квадратни метра - вероятно най-големият апартамент в столицата и в страната. На същото място днес живее най-богатият българин Васил Божков.Дискотека "Ескейп" е най-популярното начинание на малкия Славков, приписват му още завод и ресторанти. За разлика от дядо си Тодор Живков, който цял живот остава верен на своята съпруга д-р Мара Малеева и не поглежда друга жена десетилетия след смъртта й, Малък Тошко е на другия полюс. Най-красивите жени на София се надпреварват за вниманието му. Той пък се радва на славата на плейбой.
Най-дълготрайна приятелка му е топманекенката Илона Цакова, която наследява Дим Дуков като шеф на агенцията за модели на не по-малко легендарния бос на ВИС 2 и ВАИ холдинг Жоро Илиев - "Ъндърграунд". Сред дамите, които го свалят, е и тв водещата Венета Райкова. Дали между тях е имало нещо повече - дори попитани в приятелски разговор и двамата многозначително премълчават. Не че не ги взеха на подбив във ВИП Брадър по този повод...    В момента Тодор Славков може най-често да бъде забелязан в популярните столични нощни заведения като "Червило" или на пица с приятели през деня. 37-годишният Тошо съвсем е заприличал на баща си Иван Славков - духовит, приятен събеседник, пийва си бая и прави чудеса.
 
Трудно се разбира с жената, която го дари с неговото малко детенце Катерина. Двамата обаче продължават да делят общ покрив.Малкият Тошко обича да ходи с доста пари в себе си. Лесно общува с всеки. В светска среда може да бъде забелязан само на ревютата на сестра си Жени Живкова. В свободното си време обича да бъде с дъщеря си.
Хобита са му карането на ски и Формула 1.

отпечатай новината

Новини

Малък Тошко ще се жени

Синът на Иван Славков и Людмила Живкова – Тодор...

Опозорената Мила Гешева: Простих на Тодор Славков че ме изнасили

Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го...

Тодор Славков фалира

Годините пиянски купони и изцепки съсипаха проспериращия...

Малък Тошко още лежи с разбита глава

Тодор Славков лекува сериозни травми след катастрофата,...

Малък Тошко на легло 1 месец

Малък Тошко е със забрана да става от леглото в...

Тодор Славков е ранен при жестоката катастрофа на "Симеоновско шосе"

Тодор Славков е единият от четиримата пострадали на бул....

Няма коментари към този профил !