профили

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Рождена дата: 18.12.1978
Пол: Жена

Катрин Ноел Холмс е американска актриса. Родена е в Толедо, щат Охайо, САЩ през 1978 г. Кейти е пето дете в семейството и има три сестри и един брат. През тинейджърските си години тя започва да ходи в школа за модели.
Когато е на 17 години, Кейти заминава за Лос Анджелис, за да се опита да работи като актриса. Скоро след пристигането си в града получава роля във филма „Ледена буря“ (1997), която е и първата й роля като професионална актриса. През 1998 г. Кейти получава ролята на Джоуи Потър в телевизионния сериал „Кръгът на Доусън“
През годината след началото на заснемането на „Кръгът на Доусън“ Кейти Холмс се снима във филмите „Смущаващо поведение“ (1998) и „Давай“ (1999). За играта си във филма „Давай“ Кейти е отличена с кино-наградата за най-добра актриса на MTV през 1999 г. През следващата година Холмс участва заедно с Майкъл Дъглас във филма „Момчета чудо“, който е много добре приет от публиката.
През 2002 г. Холмс участва във филма „Abandon”, което е нейната първа главна роля. След края на заснемането на „Кръгът на Доусън“ през 2003 г., на Холмс ѝ остава повече време за участие в други продукции. През 2003 г. излизат два филма с нейно участие - „Pieces of April“ и „The Singing Detective“. През 2004 г. партнира на Майкъл Кийтън във филма „Дъщерята на президента“, а през 2005 г. се снима в „Батман в началото“.
След близо тримесечна връзка холивуският актьор Том Круз е предложил брак на Кейти Холмс. 42-годишният Круз и 26-годишната Холмс бяха упреквани, че се преструват на влюбени с маркетингова цел - да се повиши интересът към филмите им "Война на световете" и "Батман в началото". След като и двамата категорично отричаха да са заедно само наужким, Круз окончателно затвори устите на скептиците, обявявайки, че е предложил на изгората си да се вземат.През април 2006г. Кейти роди  момиченце, което двамата с Том кръстиха Съри.

отпечатай новината

Новини

Кейти Холмс хвана Джейми Фокс

Бившата на Том Круз и майка на детето му Кейти Холмс...

Кейти Холмс отпразнува 35-я си рожден ден

Актрисата Кейти Холмс отпразнува 35-я си рожден ден в...

Кейти Холмс излиза на срещи с Джордж Клуни

Кейти Холмс отново смени ухажора си. Този път дамата се...

Сциентолозите шпионират Кейти Холмс

В понеделник охранители на 34-годишната актриса...

Том Круз пише писма на Кейти Холмс

Том Круз е написал емоционално писмо на бившата си...

Кейти Холмс празнува една година свобода

Кейти Холмс ще организира парти тази седмица, за да...

Том Круз вехне по Кейти

Том Круз не може да прежали бившата си жена и според...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !