Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала на Азис остава на улицата

отпечатай новината

15.11.2017 11:00 | Видян 4705 пъти

Гала на Азис остава на улицата

Майката на детето на Азис – Галина Георгиева-Гала, остава на улицата, научи „Галерия“. След като цената на апартамента, в който тя живее, бе смъкната скандално от данъчните, палатът на фолк певеца се очаква да бъде продаден всеки момент.

Това оставя Гала и дъщеря й Рая на улицата, освен ако Азис не ги приюти в къщата си, където живее с приятеля си Велизар.

От начална тръжна цена 326 030 лева жилището на фолк певеца падна с цели 81 508 лв., което вече дава гаранция на данъчните, че ще успеят да го продадат и да си вземат парите.

Апартаментът е доста апетитен със своите над 150 кв. м в тузарския столичен квартал „Манастирски ливади“. Заради високата сума досега обаче не се явяваха купувачи и това принуди данъчните да смъкнат поголовно цената му. Търгът ще се проведе на 16 ноември с тайно наддаване и според експерти категорично ще се продаде.

Припомняме, че апартаментът, в който Гала отглежда дъщерята на Азис, бе обявен за продан от данъчните заради дългове на фолк певеца. Жилището се състои от три спални, дневна, кухня, две бани с тоалетна, дрешник, мокро помещение и коридор. Досега се проведоха два търга, на които не се явиха желаещи да закупят огромния палат. Според запознати това не е случайно.

Оказва се, че по време на предварителните огледи Гала старателно се грижела кандидатите да останат разочаровани. Георгиева не пропускала да им изтъкне всеки един недостатък на жилището, включително и

„ужасния мухъл“ в една от спалните.

Новата цена от 244 522,50 лева обаче със сигурност би накарала потенциалните купувачи да преглътнат малките забележки. За справка – цената на апартамент с характеристиките на този на Азис, започва от 400 000 лева. Тук, разбира се, не влизат екстрите, с които ромският славей допълнително е тунинговал палата си.

Близки до фолк певеца и Гала обаче уверяват, че приятелката му няма да остане на улицата. „Азис има и други имоти, закупени не на негово име, така че има къде да я приюти. Неприятното в случая е, че Гала си е свикнала там и наистина много тъгува за жилището. Всеки ден плаче, че могат да й го отнемат“, разказват близки до изпълнителя на „Мотел“.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !