Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Първи сблъсъци в Биг Брадър: Most Wanted

отпечатай новината

14.11.2017 16:45 | Видян 2529 пъти

Първи сблъсъци в Биг Брадър: Most Wanted

Броени часове след влизането в Къщата на Биг Брадър, новите Съквартиранти вече могат да се похвалят с първи сблъсъци помежду си. Тази вечер ще видим как много бързо след запознанството помежду си, Дебора и Луна ще си разменят остри реплики. Провокирана от Луна и подкрепена с известно количество алкохол, Дебора няма да остане мълчалива пред безкрайните изисквания на колоритната певица.

Взривоопасният коктейл от изключително силни и колоритни характери ще създаде и други предпоставки за търкания между звездите, но ямболският бизнесмен Динко ще влезе в ролята на умиротворител и ще изнесе реч за разбирателството и добрите взаимоотношения в Къщата. Ще се превърне ли Динко в пазителя на мира този сезон, предстои да разберем.

В първия дейли епизод на Биг Брадър: Most Wanted ще станем свидетели и на първото утро на най-търсените звезди. Биг Брадър далеч няма да ги остави да спят сладко, а ще вкара в ход мисията още от ранни зори. Съквартирантите ще се разделят на каубои и индианци, а как ще реагират на това екстремно събуждане и ще има ли недоволни от своите роли, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !