Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Божидара Бакалова иска бебе

отпечатай новината

07.11.2017 17:20 | Видян 2867 пъти

Божидара Бакалова иска бебе

Дизайнерката Божидара Бакалова иска да стане майка и вярва, че до три години ще е готова това да ѝ се случи. Блондинката, която показа качества на истински екшън герой във Фермата, е готова да отглежда наследника си с мъж или жена като партньор.

„За мен не е важен бракът. Ако вселенската енергия обаче ми поднесе сродна душа, с която да имаме дете, няма да се спра и да се омъжа или оженя, защото не се знае дали ще е жена или мъж. Не деля хората на полове, а на души. Така че бих се оженила и за жена. Дори ще бъде много красиво и магическо”, казва пред сп. LoveStyle Бакалова.

В момента тя няма сериозна връзка, защото е на „емоционална диета“ и иска да се пречисти от разочарованията, които е преживяла, пише монитор. Близначката на модела Ивайла Бакалова проговори и за връзката си с Люси Дяковска, която беше признала преди години, че Божидара е една от големите ѝ любови.

„Люси има много добро сърце, всеотдайна е в любовта и често не я оценяват. Връзката ни беше изпълнена с много смях, приключения и споделени хубави мигове, но дойде момент през 2008 година, в който всяка да продължи по пътя си. Е, когато се разделихме, не всичко беше по мед и рози, защото аз реших да ѝ дам цялата свобода, за да се развива. Нея това я нарани, тъй като малко или много имахме други идеи за бъдещето. Вътрешно съм се молела да ми прости, но мисля, че тя не ми е гневна и не ме мрази, защото съм ѝ дала много любов”, признава Бакалова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !