Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

И братът на Фики стана чалгар

отпечатай новината

06.11.2017 11:34 | Видян 2063 пъти

И братът на Фики стана чалгар

Малкият син на Тони Стораро - Емрах, също започва да гради чалга кариера

Братът на Фики е едва на 15, но вече може да се похвали с първите си участия. Дали заради невръстните си години, или защото не е твърде популярен, но той има участие в детска дискотека. Купонът започва в 16 часа, но това не е изненадващо за тийнейджърските партита, които по традиция са по светло и без алкохол.

От социалните мрежи става ясно, че купонджийският живот не е чужд за младежа. Той редовно се отбелязва от популярни чалготеки в София, като не е ясно как успява да влезе, при положение, че законът уж го забранява.

Заради липсата на собствено творчество, Емрах пее песни на баща си и брат си. А за да бъде разпознаваем, се представя и с фамилията си - Стораро. Съпругата на Тони - Валя, споделя, че малкият ѝ син е кръстен на популярен турски певец.

"Когато видях Тони за първи път, ми заприлича на този изпълнител. Така се роди по-късно идеята да кръстим Емрах по този начин.", разказва Валя. Така че момчето още от раждането си е свързано с музиката и не е изненада, че е тръгнало по този път.

Преди време Стораро-старши беше споделил, че Емрах се интересува от музика, но не от поп фолк. Изглежда това се е променило и Емрах вече е готов да се реализира в бранша, предават от България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !