Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Магда прати Красьо Черния в историята

отпечатай новината

06.11.2017 11:18 | Видян 2439 пъти

Магда прати Красьо Черния в историята

Магда вече не крие любимия си Влади, от когото чака първото си дете. Всъщност певицата никога не се е стремяла да запази самоличността му в тайна от феновете си.

Просто той бил изключително скромен и не желаел да е в медийното пространство, както половинката му сподели неотдавна. Двамата се запознали преди повече от три години, но преди да вземат важното решение да създадат семейство, преминали през доста трудни етапи.

Даже имали няколко момента, в които обмисляли раздяла. „Любовта ни е по-силна и съумяхме да я запазим“, разяснява Магда.

За любимия си тя казва, че я е спечелил със скромността и добрината си. И ако до преди време има ли моментни неразбирателства, днес отношенията им са изключително хармонични.

Като всеки мъж и Влади ревнувал понякога, но винаги в рамките на нормалното. Не се опитвал да ограничава Магда, нито да я спира професионалната ѝ реализация, пише Уикенд. Дори напротив, стимулирал я да работи усърдно и да преследва мечтите си.

„А и аз не му давам поводи за ревност… Той ме подкрепя във всичко и ме стимулира в работата. Добрината на този човек е изписана в очите му. Когато го погледнеш в очите, разбираш колко добър и мил човек стои срещу теб. Но все пак е и характер, мъжкар си е“, споделя Магда.

Тя загатна през пролетта, че с Влади работят за бебе и плануват сватба. Тогава певицата призна, че мечтае за венчавка в родния ѝ Бургас, на брега на морето и скромно тържество, на което с любимия ѝ да поканят най-близките си.

След като съобщи обаче радостната вест, че е бременна, се наложи да отложат сватбата за след раждането.

В последните години Магда все не може да извади подходящ хит, което да я върне в първите редици на бранша. Бургазлийката обаче е спряла да се ядосва и предпочита да открива щастието в личния живот.

Тя напълно е забравила и бившия си приятел Красьо Черния, с когото няколко пъти се събираше и разделяше. „С Краси не съм се чувала сигурно от 5 години. Надявам се, че е добре”,отсича тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !