Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лилия Маравиля и Христо Шопов разглеждат скандална скулптура

отпечатай новината

23.10.2017 15:57 | Видян 1731 пъти

Лилия Маравиля и Христо Шопов разглеждат скандална скулптура

Актрисата Лилия Маравиля и колегата й Христо Шопов бяха изненадани от скандалната скулптура „Минотавър” на брата на актрисата – Дарин Лазаров-Даро в галерия Нирвана. В галерията, собственост на Ники Младжов, двамата актьори, които пълнят сцени с театралния хит „Догодина по същото време”, се потопиха в пълен мрак, за да се насладят на светещи в тъмното картини.

Прочутият в цял свят с варненската скулптура „Влюбените дракони” Даро обедини свои творби, създадени в Италия и у нас, със светещите картини на Кирил Петров, рисувани с техниката на Караваджо – в пълна тъмнина.

Скулпторите Валентин Старчев и Кунка Димитрова оцениха подобаващо творбите на Даро, сред които се отличаваше негов автопортрет – митично животно с главата на самия автор. Погледи привлече и майсторът на татуировки Генислав, прочут в арт средите, който се появи с атрактивен пиърсинг върху лицето.

Долетялата от чужбина специално за изложбата наша художничка Иоанна Дановска се наслади на картините и скулптурите в компанията на колежката си Моника Тошева и Ники Кънчев. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов, бизнесдамите Гери Ташкова, Мая Косева, Мирела Ненчова и Биляна Тончева, колекционери и ценители бяха сред гостите на вернисажа. Изложбата на Даро „Стъпки във времето”, синхронизирана с флуоресцентните картини на Кирил Петров, обединени в експозицията „Две светлини”, бе представена на фона на мистична музика.

Вернисажът даде възможност на всеки от посетителите да участват в завършването на светеща картина.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !