Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Тарантино знаел, че Уайнстийн насилва жени

отпечатай новината

21.10.2017 09:08 | Видян 1557 пъти

Тарантино знаел, че Уайнстийн насилва жени

Куентин Тарантино каза, че е знаел за случаи на сексуално насилие от страна на Харви Уайнстийн в продължение на десетилетия, но не е действал в защита на жените.

"Знаех достатъчно, за да направя повече, отколкото всъщност сторих", пише The Guardian. В интервю режисьорът, който работи с Уайнстийн по някои от най-успешните му филми, заяви, че съжалява, че не е поел отговорност и не помогнал на предполагаемите жертви на продуцента, обвинен в сексуален тормоз и нападение на над повече от 50 жени.

"Беше нещо повече от обикновените слухове и нормалните клюки", каза той в интервю зa New York Times и добави:

"Това не беше втора ръка. Знаех, че е направил няколко такива неща. Иска ми се да бях поел отговорност за това, което чух. Ако бях свършил работата, която трябваше да свърша, щеше да се наложи да не работя с него".

Тарантино каза, че е бил наясно със случая между Роуз МакГоуан и Уайнстийн. Тогавашната приятелка на Тарантино Мира Сорвино му е съобщила за инцидент, в който Уайнстийн правил нежелани опипвания. "Не можех да повярвам, че ще го направи толкова открито.

Аз казах: "Наистина ли? Наистина ли?". В крайна сметка режисьорът не направил нищо, защото Уайнстийн промотирал му от първия до последния.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !