Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фасбендър и Викандер имали еко сватба

отпечатай новината

18.10.2017 15:16 | Видян 2199 пъти

Фасбендър и Викандер имали еко сватба

Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер сключиха брак този уикенд в Ибиса и въпреки че все още нямаме никакви кадри от церемонията на плажа, защото на гостите им било забранено да снимат, а двамата актьори не обичат да вадят личния си живот на показ, все пак имаме известна информация относно венчавката.

Западните медии разкриват, че сватбата на Фасбендър и Викандер била еко. Какво означава това ли? Че са настанили себе си и гостите в еко хотел в Ибиса - Agroturismo Can Marti, който осигурява електричеството и топлата вода чрез слънчеви панели, разполага с естествен плувен басейн и собствена зеленчукова ферма. Основната част от храната за церемонията била осигурена именно от местни производители и била изключително натурална и био.

Двамата съпрузи се възползвали пълноценно от целия уикенд, празнувайки три поредни дни. От петък вечерта с парти на яхта, през съботен обяд, а накрая и венчавката в неделя. В общи линии ситуацията е била като в приказките: „три дни яли, пили и се веселили“. Но по еко начин.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !