Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Любовната тройка във Фермата се разпадна

отпечатай новината

18.10.2017 14:45 | Видян 1837 пъти

Любовната тройка във Фермата се разпадна

Вдовицата Виолета, която доскоро беше третият човек във връзката между футболиста Алек и гимнастичката Валерия, беше тотално детронирана от почетното си място на „кумичка“.

От няколко дни Алек ясно показва да се разбере, че компанията на хубавицата, която му се мазни, вече не е от предпочитаните.

„Колкото по-рано Виолета си тръгне, толкова по-добре за всички, като куче-пазач ни е“, сподели тази вечер на Валерия бившият професионален сваляч.

Опитите на вдовицата за раздели двойката лъснаха при кацането на парапланериста с любовно послание за Валерия от мистериозното ѝ гадже, пише БЛИЦ. Тогава Вили посъветва всички да се учат от този жест и въобще не помисли за приятеля си Алек, който доскоро споделяше колко е влюбен в гимнастичката с нея и търсеше съвета ѝ.

Тази вечер обаче страстите във Фермата ескалираха и футболистът си позволи да покаже на Виолета среден пръст и да я охули пред новата ѝ мишена за свалки Яни. Въпреки, че старателно избягваше това цял ден, Алек се засече с вдовицата и селския ерген в джакузито.

„Аз имам усет и за това се изнасям, не съм прост“, не спести сарказма футболистът, който вече забеляза, че Виолета преследва него и любимата му като сянка. „Уважавам истинските жени, а ти не си такава и не си желана тук“, продължи да беснее Алек.

Виолета също не спести обидите и нарече довчерашното си „братче“ „дришльо и смешник“.

Разстроената „кумичка“ не получи подкрепа дори от Яни, който е влюбен в нея, но ѝ обясни, че тя си е виновна. Малко по-късно блондинката взе да прегръща футболиста за извинение против волята му и го удари на молби да са си пак близки.

В началото на предаването вдовицата, гимнастичката и футболистът бяха неотлъчно заедно. Алек ѝ правеше комплименти колко е красива. Виолета пък го играеше посредник между двамата, когато настана драмата с важното гадже на Валерия.

Фермерите обаче набързо хванаха двойната ѝ игра и желанието ѝ тя да лапне Алек за себе си, когато излезе навън под предтекст, че са приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !