Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава трепери от ужас

отпечатай новината

17.10.2017 14:34 | Видян 3608 пъти

Преслава трепери от ужас

Фолк дивата Преслава най-сетне извади новия си възлюбен Павел на светло. Двамата се появиха на откриването на моден бутик в София, пише ШОУ. За отношенията им се шушука от месеци, но сега за първи път разкриват връзката си публично.

Запознати издават, че Преслава е получила ултиматум – или спират да се крият вече и тя го представя в публичното пространство, или да се разделят. Певицата за първи път позираше пред обективите, без да сепритеснява от ласки с новото си гадже.

Призна, че с Павел се познават отдавна, но желае да говори повече за отношенията им. Усмивката ѝ обаче издаваше колко влюбена и щастлива е с този човек. За първи път двамата се появиха заедно на рождения ден на Преслава. Оттогава до сега Преси мълчеше за връзката им.

Това подразнило Павел, който дори я попитал дали се срамува от него, че така ревностно го пази. Мускулягата е известен с факта, че е близък приятел с бившия на певицата – Георги Станоев – Бирмата.

Бил е гадже и на две плеймейтки – Златка Райкова и Мария Цветкова. Приятелството между Бирмата и Павел приключило щом Станоев разбрал, че аверът му си ляга с бившата му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !