Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Code Fashion TV с нов сайт

отпечатай новината

13.10.2017 17:30 | Видян 1718 пъти

Code Fashion TV с нов сайт

Преди броени дни най-успешната българска модна телевизия Code Fashion TV навърши една година. Медията успя да отбележи редица успехи през първата си година, като се наложи и като безспорен лидер в отразяването на всички модни и лайфстайл събития в страната.

Днес стартира абсолютно нов сайт на телевизионния канал - tv.codefashion.bg. В него феновете на модата ще могат да намерят всички епизоди от любимите си предавания - Закачалки, Дами канят и Fashion Close Up, както и стотици модни ревюта и репортажи от светски събития.

Сайтът на Code Fashion TV е оптимизиран така, че зрителите да могат бързо и лесно да стигнат до любимата се телевизия по всяко време и навсякъде. Вече е достъпно и 24/7 живо излъчване, което може да гледате от всяка точка на земното кълбо.

С пускането на портала, медията заявява началото на големите промени, които предстоят в ефир. В началото на зимата зрителите ще могат да гледат още много нови авторски и форматни предавания, а програмата ще бъде обогатена с много ревюта на международни дизайнери.

Групата продължава да развива и лайстайл сайта codefashion.bg. В него традиционно ще прочетете новини от света на модата, лукса и добрия начин на живот. Продължават и успешните рубрики "20 въпроса към...", "Моден подиум", "Model Off Duty", "Code Fashion препоръчва". Съвсем скоро очаквайте повече информация за новите предавания и лица в ефира на Code Fashion TV.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !