Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Размерът 2. Наръчникът гарантира отслабване и подмладяване

отпечатай новината

12.10.2017 17:09 | Видян 1191 пъти

Размерът 2. Наръчникът гарантира отслабване и подмладяване

Дългоочакваното продължение на хитовата книга Размерът има значение (Размерът на талията) е на крачка от своята поява. Нейната втора част - Размерът има значение 2. НАРЪЧНИКЪТ. Как да отслабнем завинаги скоро ще стане достояние на хилядите последователи на революционната система за отслабване, описана в абсолютния бестселър на Александра Иванова.

Ще откриете книгата на издателство Милениум на книжния пазар на 18 октомври. Цената ѝ ще бъде същата като на първия том – само 9,99 лв.

В първата част авторката описа как без диети и усилия на волята, а напротив – с удоволствие, е свалила 42 кг за 9 месеца и е променила живота и самочувствието си. Вдъхновяващият том бе сред най-търсените книги у нас от появата си до днес. Подреждаше се на челни места в класациите по продажби на големите вериги книжарници и не веднъж бе изчерпван напълно от пазара.

Точно една година след премиерата на първата си книга сега Александра предлага практическо ръководство за прилагане на нейния метод за отслабване, оздравяване и подмладяване. В Размерът има значение 2. Наръчникът ще откриете основните принципи на системата Healthy Beauty and Еnergy, подробно описание на деветмесечния здравословен  режим – по дни, много съвети за храненето и начина на живот и препоръчителни кулинарни рецепти. Ще намерите и отговорите на всички въпроси, които повдигна първата книга и които читателите задаваха на авторката по време на многобройните си срещи с нея в различни градове на страната.

Ако се ръководите от съветите и програмата в наръчника, не само, че успешно ще се отърсите от излишните си килограми в рамките на 9-12 месеца, но и ще си върнете здравето и младежката форма и дух така, както вече направиха много хора. В наръчника са описани историите на някои от тях. Това са Аманда, Нели, Атанас и Анелия, които са изминали пътя си до своето ново аз чрез метода на Александра.

Всеки от тях е достигнал желаната физическа форма благодарение на метода, описан от авторката. И четиримата са минали през дълъг и тежък период, в който е бил с наднормено тегло. Постиженията им варират между 26 и 58 кг, с които са преместили надолу стрелките на кантара, и са задържали резултата без йо-йо ефект. Те са доказателство, че Александра не е уникален случай, а че системата работи при всеки.

Методът ѝ за отслабване е основан на ниско-въглехидратното високо-мазнино хранене, на отказването от вредните индустриални храни и на изчистването от токсини. Това довежда до задвижване на метаболизма и до поява на вътрешно желание за повече движение. Нищо в режима не е свързано с глад, диета или усилия на волята. Напротив – всекидневието ви трябва да бъде изпълнено с ритуали на щастие, както нарича авторката любимите занимания, които зареждат духа на човека с положителна енергия и го стимулират да мисли повече за себе си и да бъде отговорен за своето здраве.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !