Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кейт и Уилям са в очакване на близнаци

отпечатай новината

10.10.2017 14:46 | Видян 2182 пъти

Кейт и Уилям са в очакване на близнаци

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън са в очакване на близнаци, гръмнаха медиите на Острова.

Двойката обяви в началото на септември, че фамилията им ще се увеличи. Тогава стана ясно и че Кейт отново страда от силно сутрешно прилошаване и това попречи на появата ѝ на редица официални събития.

Наложи се дори да пропусне първия учебен ден на сина си принц Джордж. Тогава съпругът ѝ принц Уилям сподели, че тя се справя добре с неразположенията. По време на първата ѝ бременност с принц Джордж, състоянието на Кейт беше толкова тежко, че се наложи да влезе в болница.

Кейт и Уилям вече се подготвят за появата на новите наследници. Освен някои ремонти, с които са се заели, те търсят и още една бавачка, която да помага на детегледачките на принц Джордж и принцеса Шарлот.

Засега двойката не е потвърдила, че е в очакване на близнаци. Новината обаче предизвика промени в залозите от британските букмейкъри.

Засега бъдещата майка се е отдала на пълен релакс в дома си в двореца Кенсингтън в Лондон, където се полагат грижи за нея. Според запознати, новите попълнения на Кралската фамилия ще се появят през март.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !