Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джанет Джексън се стопи с 30 кг. за няколко месеца

отпечатай новината

10.10.2017 14:00 | Видян 2741 пъти

Джанет Джексън се стопи с 30 кг. за няколко месеца

Само за дни Джанет Джексън се оказа в центъра на вниманието. Певицата организира парти, на което покани звездни приятели. Гостите били поразени от външния вид на Джанет. Оказа се, че за съвсем кратко време тя се е лишила от десетки килограми.

Сестрата на Краля на поп музиката изглежда великолепно, а за събитието избра черна рокля с открити рамене, а тоалетът подчертава тънката й талия, пише OK Magazine.

Освен възхищение, певицата събра и критики. Въпросът е в това, че само за няколко месеца Джанет е загубила около 60 кг след бременността си.

Джексън претърпя и развод с катарския милионер Уисам ал Мана. По време на раздялата двамата твърдяха, че са запазили много добри отношения, но брат ѝ Ранди разкри, че 50-годишната певица е била малтретирана от 42-годишния бизнесмен.

Двамата сключиха брак в края на 2012 г., а в началото на 2017 г. Джанет роди момче. През април стана ясен и разводът им.

Феновете на Джексън обаче не смятат, че загубата на толкова много килограми за толкова кратко време е добре за здравето ѝ, затова я обсипаха със съвети да престане с диетите и да не изтощава организма си с тежки тренировки.

Източник: tialoto.bg
Снимка: OK Magazine

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !