Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

13-годишната дъщеря на Анелия тръгна с напомпани джуки

отпечатай новината

05.10.2017 17:54 | Видян 3460 пъти

13-годишната дъщеря на Анелия тръгна с напомпани джуки

Ивон, дъщерята на Анелия и Коко Динев, явно няма търпение да порасне и да тръгне по пътя на известната си майка. На 29 декември тийнейджърката ще навърши 14 години, но ако някой не знае реалната ѝ възраст, спокойно може да я обърка с наборка на чалга дивата.

Ивон видимо се стреми да подражава на Анелия и на колежките ѝ от лекия жанр, пише ПИК. В ежедневието си, а вероятно и на училище, 13-годишната девойка се носи като типична чалга певица: с тежък грим - изрисувани вежди, тъмни сенки, изкуствени мигли, с какъвто пайнерките обикновено нощем митарстват из кръчмите.

Нещо певече - последните снимки на Ивон в социалните мрежи подсказват, че най-вероятно вече се е възползвала от естетическата хирургия, тъй като устните ѝ са нетипично огромни за момиче на нейната възраст.

От близкото обкръщение на Анелия издавата, че на живо 13-годишната Ивон изглеждала като 25-30-годишна зряла жена. Няма спор, че първородната наследница на Коко е наследила красотата от майка си. Ивон живее с Анелия, а баща ѝ рядко я вижда.

В моментите, в които все пак дъщеря и баща са заедно, хазартният бос гледал да не лишава от нищо детето си, за да компенсира своята липса. Затова и не правел забележки на Ивон за чалгарската ѝ визия. "А и от дете на певица и колекционер на фолк дами нали не очаквате да се излезе монахиня?!", коментират в светските среди.

Същевременно, докато Ивон се застоява пред огледалото и се упражнява с гримовете на майка си, Анелия влезе в ново амплоа на актриса. Тя ще вземе участие в нов български филм, но подробностите около ролята се пазят в тайна. Изпълнителката снима лентата от няколко месеца, като съчетава певческите си ангажименти с новите си задължения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !