Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия отсвири Коко за ЧРД на дъщеря им

отпечатай новината

05.10.2017 11:39 | Видян 2243 пъти

Емилия отсвири Коко за ЧРД на дъщеря им

Попфолк певицата Емилия не покани Коко Динев на партито по случай първия рожден ден на дъщеря им Мира, научи HotArena.

Някои от близките на певицата подозират, че тя се чувства виновна заради отсъствието на Коко Динев. Въпреки скандалите между тях, той е баща на детето и има пълно право да присъства на празника, категорични са фенове на Емилия. Част от тях са убедени, че причината Динев да не е сред поканените е новият мъж в живота на изпълнителката. По този начин тя искала да избегне възможни сблъсъци както помежду им, така и тези, които се очаквали от Коко и сегашния й приятел.

За да направи празника неповторим за малката Емилия организирала празненството в детски кът с аниматори. Във веселбата се включила и доведената сестра на Мира – Ивон, която е дете от първия брак на Коко с певицата Анелия.

Емилия написа и мило послание към малкото момиченце във фейсбук: Днес, преди една година, господ ни подари още един от миговете наречени щастие!Нашето малко момиченце Мира става на една годинка!Моля се само да бъде здрава,другото ние цялото й семейство ще се борим със зъби и нокти да и го дадем.Честит първи рожден ден,страшно много те обичаме,слънчице!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !