Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мел Гибсън ни отсвирва

отпечатай новината

01.10.2017 09:06 | Видян 1496 пъти

Мел Гибсън ни отсвирва

Холивудската звезда Мел Гибсън няма да дойде в България, а още по-малко да снима филм свързан с българската история. Това стана ясно, след като дни по-рано се появи сензационния слух, че той може да изиграе край Русе българския цар Ивайло, пише HotArena.

„Голяма е вероятността световноизвестния режисьор, актьор и продуцент Мел Гибсън да снима филм в България и то на 100 км от Русе”.

Това изцепи бизнесменът от Горна Оряховица Ивелин Михайлов, докато обясняваше плановете си да създаде най-големия исторически парк в родния си град.

По думите му българския Дисниленд ще бъде разположен върху площ от 100 декара и в него ще бъде пресъздадена част от българската история — праисторията, през римската епоха до 1396 година, когато падаме под турско робство и т. нат.

В момента паркът е в процес на изграждане, а създателят му си мечтае да види Мел Гибсън да играе в него. Той дори прави аналогия между героя на Гибсън в смело сърце и евентуалната продукция за българските исторически събития, която иска да снима там.

„Има известна аналогия с неговия герой от „Смело сърце”, но за разлика от Ивайло, той не успява да стане цар”, коментира ще Михайлов.

Други обаче не вярват, че Гибсън изобщо ще дойде в България.

„Абсурдни са тези твърдения. Някой може ли да обясни на новоизлюпения горнооряховски продуцент бизнесмен, че исторически филми не се сниман в циментови атракциони в стил „ДДиснилендУ” и че само хонорарът на г-н Мел Гибсън е по-висок от цената на целия му атракцион”, реагира единственият български продуцент, който е работил с Мел Гибсън във филма „Страстите Христови”.

Той е категоричен, че трябва да се спре с използването на името на световноизвестната публична личност, с цел намиране на финансиране. „Затова човекът може да бъде под отговорност”, заяви още Иванов.
Дни след интервютата по телевизията, Ивелин Михайлов обяви, че е бил разбран погрешно.

„Не съм казал, че водим разговори с него, а че бих искал това да се случи”, обясни предприемачът.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !