Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Куфар с обувки за Преслава във Вашингтон

отпечатай новината

28.09.2017 11:16 | Видян 1736 пъти

Куфар с обувки за Преслава във Вашингтон

Цял куфар с обувки ще отнесе към родината Преслава след шопинг тур преди концерта във Вашингтон, научи „Монитор“. В столицата на САЩ звездата изнесе тричасов концерт, след който, вдъхновен от вокалната й мощ, находчив фен й подари чифт боксови ръкавици
вместо масивен букет цветя. 

Фолкдивата имаше един ден за туристическа обиколка и отскочи до мемориала на Линкълн, като през цялото време се притесняваше, че някой местен може да възроптае срещу факта, че го снима на живо във Фейсбук. След навъртения километраж в парка между паметниците на Джеферсън и Рузвелт изпълнителката на „На тебе не отказвам“ се пошегува, че от системното недоспиване и тежкия график с ангажименти вече може да направи и едно циганско колело за радост на последователите си в социалните мрежи.

Певицата пристигна вчера за участие в Лас Вегас, като неин личен шофьор бе Мая от популярния в близкото минало у нас дует Мая и Магапаса. Певицата пристигна в лоното на хазарта по първи петли и въпреки преумората озвучи кръстовищата с акапелни изпълнения на гръцки шлагери, които бяха поздрав и за рождения ден на организаторката на турнето й в САЩ Петя Романова. 

В края на седмицата Преслава ще докара мускулна треска в ханша на феновете в Тампа, Флорида, където ще има и карт бланш за релакс по златистите плажове. През уикенда звездата ще разплаче с изпълненията на „Кой уши байряка“ и „Бяла роза“ най-голямата българска диаспора – тази в Чикаго, а последното й шоу ще е на 1 октомври в Кейп Код, Масачузетс.
 
Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !