Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кубрат Пулев: Спечеля ли, половината отива за благотворителност

отпечатай новината

27.09.2017 13:12 | Видян 1628 пъти

Кубрат Пулев: Спечеля ли, половината отива за благотворителност

Кубрат Пулев обяви, че ако победи в предстоящия мач срещу Антъни Джошуа ще дари половината пари за благотворителни каузи, съобщават от Winbet, букмейкъра партньор на Шампиона.

Пулев допълни, че продължава с пълна сила подготовката си за мега сблъсъка, а желанието да сподели наградата си, допълнително го мотивира да нокаутира Джошуа и да грабне световната титла.

Най-добрият български боксьор ще се изправи срещу британеца на 28 октомври в Кардиф, а домакин на събитието ще бъде „Принсипалити стейдиъм“. Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа ще заложи и трите си титли срещу Пулев, за когото това ще бъде втори шанс да стане световен шампион.

Цяла България се вълнува и стиска палци на Кобрата, а неговите партньори от Winbet обявиха безпрецедентния досега безрисков залог за победа на Кубрат Пулев.

Интересът към мача е огромен –  вече са продадени почти всички билети, само за един ден организаторите на мача пласираха 70 000 билета, което надминава рекорда на Мохамед Али за най-бързо разграбен стадион за боксов двубой, коментира Еди Хърн, мениджър на британския шампион. По всичко личи - феновете са в очакване на истинско боксово зрелище.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !