Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Йоана Буковска: Искам още едни близнаци

отпечатай новината

27.09.2017 11:39 | Видян 3178 пъти

Йоана Буковска: Искам още едни близнаци

Актрисата Йоана Буковска е истинска фурия с неизчерпаема енергия.

Звездата от "Откраднат живот" определено знае как да контролира живота си и всичко с него е желано, премислено и планирано. Преди пет години Буковска-Давидова и съпругът й Иван станаха родители на близнаците Вяра и Любомир. А сега са решили, че е време за увеличаване на семейството. Но не с още едно, а с още две деца!

Актрисата явно никак не се е уплашила от грижите за близнаците и успя да ги съвмести успешно с професионалните си ангажименти. А сега е готова да се нагърби с непосилната за много майки задача да дари живот на още две бебета накуп! Съпругът й няма нищо против отново да се подложи на ин-витро процедура. Освен това, той има достатъчно финансови възможности, за да се грижи за четири деца.

Въпреки че има богат съпруг, Йоана Буковска много държи да има собствени доходи и кариера. А в последните години се справя по-добре от всякога с тази задача. Умее да лавира между снимките на медицинския сериал, театралните представления и репетиции, грижите за децата, дома и мъжа си. Актрисата с изненада признава, че много обича да домакинства, но все не й остава време, пише "ШОУ".

Затова й е било най-добре по време майчинството. И ето й още една подобаваща причина да забременее отново! Не е ясно точно кога Буковска ще се подложила на оплождането. Със сигурност ще бъде скоро и ще бъде съчетано и с ангажиментите й към "Откраднат живот". А след това ще се отдаде на заслужена почивка. Ако може да се нарече така с четири деца у дома!    

Източник: hotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !