Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Диляна Попова и сестра й делили общо гадже

отпечатай новината

25.09.2017 17:46 | Видян 4410 пъти

Диляна Попова и сестра й делили общо гадже

Три години е разликата между Диляна Попова и сестра ѝ Елиза, но са много близки и никога не са се приемали като конкуренция. А каката – Елиза, е не по-малко красива от Диляна.

Двете се различават по цвета на косите и по начина си на живот – едната от години е под светлините на прожекторите, а другата предпочита да е зад кулисите. Елиза е гримьор и е много успешна в професията си, печелила е приза Моден гримьор на годината на престижния конкурс „Златна игла“.

За разлика от синеокия модел, която няма късмет с мъжете, Елиза е щастливо омъжена за музикант.

Любопитна история изниква от тяхното детство. Двете израстват в с. Гулянци, Плевенско. Често се карали, а понякога споровете им прераствали и във физическа саморазправа. А най-големите караници ставали, когато родителите налагали на Елиза, като излиза, винаги да взема по-малката си сестра със себе си, разказва сп. Story.

Едно време в Гулянци майка им въртяла местната дискотека, а баща им държал автосервиз, но по едно време се изявявал и като DJ в заведението. Сестрите пък участвали в подготовката на тематични купони, в които се включвали всички ергени от околността. А Диляна и Елиза веднага хващали окото.

Така се случило, че в един момент сестрите си паднали по едно и също момче. А то пък не можело да реши коя да предпочете и ходело и с двете в продължение на няколко месеца. Те знаели за това, но вместо да си издерат очите, много се забавлявали.

Именно Елиза обаче носи „вината“ Диляна да стане модел. Тя занесла снимка на сестра си в известна модна къща и веднага я харесали. Елиза и тя се пробвала като модел в Германия, но след няколко месеца разбрала, че подиумът не е за нея.


Източник: tialoto.bg

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !