Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Долче и Габана заложиха на Дама купа

отпечатай новината

25.09.2017 14:24 | Видян 2766 пъти

Долче и Габана заложиха на Дама купа

Най-известният дует в модата показа колекцията си пролет/лято 2018 на Седмицата на модата в Милано. Тоалетите във всички цветове на дъгата, бродерии, блясък и шифон с корони на главите или червени рози в косите, моделите на Долче и Габана отново грабнаха публиката с разнообразие. Моделите откриха шоуто, позирайки на сцената, облечени в черно, а декорът бе от движещи се карти за игра.

Всичко това под звуците на операта на Пиетро Маскани "Селска чест". Но това бе в тотален контраст с цялата колекция, която включва много цветни дизайни с всички характерни черти на марката - изобилие от дантели, скъпоценни камъни, цветя, пайети, злато, бродерия, както и препратки към Сицилия и нейните традиции, култура и храна. Темата на шоуто, което се състоя в бившо кино, бе Дама Купа, но тя бе променяна от аксесоари със зеленчукови принтове и форми.

Моделите носеха дълги рокли с щампи на зелен фасул и зеле, морковени шапки и блестящи обеци във формата на патладжани. Освен темата с любовта и картите обаче, акцент се оказаха и принтовете с плодове и зеленчуци, с цветя, рибки и корали, жълти пиленца и бисквитки. Един от тоалетите пък бе с известния сицилиански десерт каноли.Но накрая всички модели се появиха в съвсем семпло облекло, като носеха черно бельо, като символ на любовта, а не на притежанието.

Повече снимки от ревюто можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !