Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Военни щерки излизат на дуел във Фермата

отпечатай новината

21.09.2017 16:16 | Видян 1275 пъти

Военни щерки излизат на дуел във Фермата

Ожесточен женски дуел се очертава в неделя във „Фермата“, след като македонката Диана призова на битка Ивона.

Оказа се, че и двете са дъщери на военни, а сеирджиите доволно потриват ръце от предстоящия сблъсък на коравите дами, възпитавани от бащи под пагон. Бащата на  Диана е бивш офицер от сръбската армия, а този на Ивона – военен летец.

„Играта ще ми е лесна, ще те разбия“, закани се македонката. Диана обясни, че изборът й е логичен понеже и останалите участници се дразнели от непрекъснатото философстване на Ивона. Това не изненада търновката, която вече си беше събрала багажа за ратайския бряг, където да прекара една нощ с конкурентката си. Тя дори потренира в цепене на дърва още преди да бъде посочена.

„Оцелявам във всяка ситуация, не сте ме виждали в действие. Тази битка ще се помни“, прие хвърлената ръкавица Ивона. Тя вече си спечели врагове сред фермерите и повечето открито скочиха, че искат Диана да остане.

Всички обаче признаха, че пилотската щерка е доста подготвена. Веднага след като разбрала, че ще влезе във „Фермата“ Ивона изгледала всички битки от предишните сезони и имала стратегия за всяка от тях.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !