Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Чеченката Марина лъсна в лесбо порно клип

отпечатай новината

21.09.2017 12:13 | Видян 4351 пъти

Чеченката Марина лъсна в лесбо порно клип

Страшен скандал се завихря около една от участничките в тазгодишното издание на Фермата. Оказва се, че 46-годишната чеченка Марина Сучкова наистина е доста разкрепостена. Както тя сама описва себе си, особено в леглото. БЛИЦ се сдоби с порно видео на русата фурия, което е било излъчено по чуждестранна телевизия.

На клипа се вижда как тя, заедно с друга блондинка нежно се докосват чисто голи под един душ. Видеото продължава с горещи ласки между двете, като те не се свенят въобще, че са както майка ги е родила. В един момент ги сменят други две момичета, но с доста повече облекло по тях. От самия клип не става ясно кога точно е сниман, нито къде. Има субтитри към него, които са на немски език и представляват реклами.

Марина е на 46 години. Тя е чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България. Тук среща любовта на живота си – художник, за когото се жени и който е първият мъж в живота ѝ. Днес Марина е разведена, а от страстната ѝ любов са останали само безброй пиянски семейни скандали и двама сина, които Марина отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е бившият вратар на Славия и Левски – Стефано Кунчев.

В момента Марина е необвързана и казва, че обожава свободата си. Описва се като сексуално разкрепостена - последният ѝ любовник е бил с 19 години по-млад от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !